UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych - Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych

Na podstawie art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku
z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, informuję, że:

 

    • Administratorem Państwa danych osobowych przekazywanych w jakiejkolwiek formie w celu nawiązania i/lub realizacji współpracy jest firma N&N Nadratowski Sp. j. z siedzibą w Bielsku (09-230) przy ul. Akacjowej 3,  tel. 24 261-52-61, e-mail. iodo@nadratowski.com.

 

    • Inspektorem Ochrony Danych w firmie N&N Nadratowski Sp. j. jest Pani Renata Cichocka, tel. 24 261-52-61, e-mail. iodo@nadratowski.com.

 

    • Przetwarzanie Państwa danych osobowych odbywać się będzie na podstawie zgody, w celu nawiązania i realizacji współpracy.

 

    • Państwa dane osobowe będą przechowywane przez czas trwania współpracy oraz przez czas wymagany powszechnie obowiązującymi przepisami prawa.

 

    • Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia, a także prawo do ograniczenia ich przetwarzania i do cofnięcia zgody w dowolnym momencie na ich przetwarzanie.

 

    • Przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do Prezesa   Urzędu   Ochrony Danych Osobowych, w przypadku naruszenia przez Administratora Danych Osobowych przepisów rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.

 

    • Państwa dane osobowe będą przekazywane podmiotom współpracującym z Administratorem Danych Osobowych, w zakresie niezbędnym do realizacji współpracy. Odbiorcami danych osobowych mogą być podwykonawcy Administratora Danych Osobowych, podmioty współpracujące z Administratorem Danych Osobowych, podmioty świadczące na rzecz Administratora Danych Osobowych usługi przewozowe, pocztowe, prawne, księgowe i informatyczne, a także podmioty certyfikujące oraz audytorskie.

 

  • Państwa dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą profilowane.
Image not available

Zamówienie

CZĘŚCI ZAMIENNYCH

Image not available

Zgłoszenie

SERWISOWE

Formularz zgłoszenia

Prosimy wypełnić wszystkie wymagane pola.

Rodzaj zgłoszenia
Wybierz pliki
Size limit for each file is 5.00 MB
    captcha